Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde ICT College

Zit jij het liefst de hele dag achter de computer? Hoe gaaf is het dan als je daar je geld mee kan verdienen? Dat kan zeker. Mensen zoals jij zijn onmisbaar in het bedrijfsleven. Computers repareren, websites onderhouden of zorgen dat alle systemen op rolletjes lopen: daarmee help je iedereen uit de brand. En als je daar zelf ook nog van geniet, is het helemaal perfect. Bij het Gilde ICT College maken we jouw droom werkelijkheid!

Onze locaties

Het Gilde ICT College heeft scholen in Roermond, Venlo, Venray en Weert. Stuk voor stuk superleuke locaties, al zeggen we het zelf. Nieuwsgierig wat deze topplaatsen jou als student te bieden hebben?

Kom meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!

Kies jouw studie

Entreeopleidingen zijn een goede manier om (weer) aan een studie te beginnen. Ook als je er al een tijdje uit bent. Je krijgt goede begeleiding en een leuk stageadres. Alles wat je leert, breng je daar meteen in de praktijk.

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Kies verstandig? Gebruik de studiekeuze checklist